~KERANA KETIDAKSEMPURNAAN ITU,BAHAGIA BAGINYA ~



Tuesday, January 6, 2015

TABUNG

ASSALAMUALAIKUM

okla aku bukan seorang penabung
hahaha
slalu kalo aku menabung
sure tabung aku tu takkan bertahan lama
kot la bertahan sbb mmg die yang pertahankan diri dia la
nak harap aku
memang aku ni tak boleh harap ye
hahahahaha

so tetibe ritu opismate ckp
opismate : jom g vacay nak
aku : ok bila
opismate : kite start saving dlu la
aku : ok nak saving bape sebulan
opismate : kite saving rm1 sehari
aku : erkkkkkk (mcm ni pon boleh ke?)
hahahahahaha

so bermula la rentetan saving RM1 per day 
pas penat menyimpan
moh ler kite merealisasikan 
tapi skang aku da tak same opis ngan dorang
so aku ckp nak bukak tabung mik pic
hahahaha
nk jugak tgk pic walaupon tak dpt tgk live kan

kakakzima tlg bukakkan
besar gile kan tabung
hahahaha
opis aku ni penah kene rompak tau
tapi Alhamdulillah selamat pulak duit kitorang wat cara mcm gitu
kalo wat tol2 dlm tabung
msti lesap punya

bawak ke hulur ke hilir
demi kemakmuran duit bersama
gituuuu

hahahahaha ini lah hasilnya
nk dkt2 pegi tu kitorang mintak sorang rm50 la
nmpk biru sgt dlm kotak ni
hahahahahah
mcm tak nampak nk pegi vacay kan 

so kitorang akan bertolak pada pagi sabtu
muge dipermudahkan Allah dan perjalanan lancar sampai ke destinasi
aamiin

ADIOS ~ ~ ~


p/s : nak pegi vacay ke tempat ala-ala korea..hikss



2 comments:

  1. Woooo...byknye saving...ke manakah??(Nmpk tk kepoh)

    ReplyDelete
  2. udah di bilang itu ari...mau ke penang...

    ReplyDelete