~KERANA KETIDAKSEMPURNAAN ITU,BAHAGIA BAGINYA ~



Thursday, May 16, 2013

OH EMM GEE

Salam..

ermm aku nk cite psl ex opismate aku ni....aku ngan die kwn dari bulan 9 smpi la bulan 3...jap je die kje kan...

die pegawai kat situ...gred 41

and aku kt opis baru hanyalah sebagai 17..huuuuuuu

pd awal2 perkenalan..cecece..

mcm2 cite yg aku dgr....

mcm2 org yg tny...aku ni baik dengan pegawai...

kuar makan ngan boss la...

kononnya 17 ni tak SESWAI kuar ngan 41...

dari mne ajaran ni...aku sndri tak tau...

name je ISLAMIC ORGANISATION...tapi apa ade pada pangkat...betol???

betol kan...

haihhhhhhhhhhh.....mentaliti org ssh nk tkr...

so aku redha kan hati je..pekak kan telinga...

sbb sukahati aku la..as long as aku tak wat perkara2 yg merosakkan akhlak...hahahaha

sbb aku ngan die mmg ley IN...

satu kepala....

tapi die tak lame kat situ...die yg berjawatan 41 dan tetap...telah meletakkan jawatan dan kuar dari envi situ..huuuuuuuuu

aku??? masih di sini...kerana aku masih bergembira di sini...kononnya la kan...hahahaha

tapi bagi aku sume tmpt pon mmg de pressure kan...aku msh ley bertahan...sbb bos 41 aku ni...sgt sempoi orgnye...

last day ex opismate aku disini....die bwk aku g lunch kat hadramawt, ampang...

makan nasik ngan kambing ler aku......RM25 sepinggan tau...pehhh portion dir sgt besar...smpi mlm aku kenyang...




 patu minum air teh ngan pudina ni....siyes...aku suke...walopon pns...bergelas2 aku minum..hehehe..
lgipon mmg aku suke pudina..aku slalu mkn daun pudina tu wat ulam cicah smbl belacan...ihikkkk




then aku lik lunch aku g meeting unit.....aku lik2 je meeting...de mende ni ats kusi aku...besar....siyes besar...tak penah dapat bear besar mcm ni...ce korg tgk same bsr ngan kusi kan...hehehe....yg penting....PINK HOKEH...hehehehe


gile aku tak suke.... sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sgt sgt

tuk ex opismate aku.....

SITI KHAIRUNNISA BINTI ABD GHAFFOR...

smoga bahagia di tmpat keje baru.....

tiha sayaaaaaaang akak smpi bile2....

thanks tuk slama ni...

LUV U KAK...


ADIOS~ ~ ~




p/s : lps akak pegi.....tihah slalu rindu akak

2 comments:

  1. teddy bear pink..sweeettt....pinjam satt...

    ReplyDelete
  2. hahaha...meh la dtg amik kat umah...

    ReplyDelete