~KERANA KETIDAKSEMPURNAAN ITU,BAHAGIA BAGINYA ~



Tuesday, October 11, 2011

COBAAN!!!!!

Salam,

arini mule ari ngan mood bese2 je...

mlm td tido de bunge2 mimpi...hahahhaa.....

mcm tingat2 je scene2 dlm novel 'ku biarkan cinta ini bertamu'

best tol...hahahha...

then mcm bese g opis......tak penah pk sal geng2 mentah....wakakakkaka....

tp smpi la part aku g lunch terserempak di tangga.....

tak tau la kalo telinga ni silap dgr...

hati ni silap menduga.....

otak ni salah menafsir....

aku de dgr word 'KABOT' betol2 sblah tinge aku....

aku tenang2 je trn bwk beg bekal....

tibe2 dpt lak word camtu....

cube sedapkan hati....

aku tak kenal dorg.....dorg tak ckp ngan aku kot....

tp dlm kaki sik melangkah.....

hati ni sibuk memikirkan word td????

oh hati kenapa kau terlalu serious.....

tp dlm sibuk menimbangtara word itu...

dpt plak 1 msg....

lebih tepat mms....

de icon smiley then de word u've got a smile....

dlm waktu2 mcm ni aku mmg rase appreciate sgt mende2 mcm ni....

thanx ya Allah....kau sentiasa hantar insan2 yg mampu wt aku merasa bahagia....

kalau nak wat sume org suka kat aku mmg mustahil la kn...

ckp la aku jadi kuat ngan org2 yg sntiasa de dekat aku...

yg any time can lend their shoulders for me to cry on...

yg any time bersedia bg aku kata2 smgt time aku down....

yg any time ley bce msg aku pnjg berjela ble aku meluahkan....

thanx ya Allah....


ADIOS~~~




p/s : pantai lagi kan berubah......inikan pula manusia...........
semoga aku sentiasa menginsafi kekhilafan diri...........

1 comment:

  1. KABOT tu ape wei....x tau....x tau...jelaskan lah...

    ReplyDelete