~KERANA KETIDAKSEMPURNAAN ITU,BAHAGIA BAGINYA ~



Saturday, March 17, 2012

go green

Salam...


ok..arini aku takmo promote pon sal recycle ke...dun use plastic bag ke..


arini nak ckp psl sakit aku nih...


mlm tdi aku notice...kat umah or kat opis w/out facing ngan monitor...aku rse aku tak sakit pale..


so...better solution ialah....


pandang mende kaler hijau...


di hari sabtu yg mmg aku wat kje ala carte je...hehe..


aku jmpe mende hijau kt meja aku...


jeng jeng jeng...


mini zoo...haha... itu je kot..pemberian opismate..


then aku mik desktop kaler hijau lak...ermmm penin aku pk..nak tile ke...stretch ke..tak kisah la..janji hijau..



ha...de froggy kecik kt tepi tu kn...then aku paste itu die pic gedebok kaler hijau kt tepi screen...

alaa2 lenguh je mata aku...aku ley la pndg kt tepi tu terus...


risau kot...


fact tau nih...


urat mata ley putus...akibat terlalu fokus pd sesuatu mende tu dlm jngka mse yg lama..


mcm sewing ke...


tgk pc ari2...8-5...


tgk enfon lama2...


ape2 mende la yg perlukn kite fokus...


n for sure la screen fon ngan pc lebih teruk effect die..


so kengkawan sume...


LETS GO GREEN..


sygilah MATA anda...



weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...



ADIOS~~~






p/s : akn ditambah dari mase ke semasa kaler hijau di sekelilingku...









1 comment:

  1. mata aku same je effect nye...x kurang pun rabun.

    ReplyDelete