~KERANA KETIDAKSEMPURNAAN ITU,BAHAGIA BAGINYA ~



Monday, February 13, 2012

sentap

Salam..

ok..rini ptotnye monday pinkies..hahha...

dtg kje muke nak senyum je...

tapi ble lunch break tadi...

aku rileks2 chil2 je duk dpn pc..diam2 tak kacau org...

asst mnger aku dtg kt tmpt aku...

+ ko wat pe nih??

- men fesbuk la

+ ko slalu ke men fesbuk ni?

- xde la...bese2 je...lgpon ni kn time lunch..

+ aku dgr ko slalu men fesbuk nih...

- kalo kje da siap ke men la..

+ eh..tak boleh...kalo keje ko da siap...ko g tny kt org lain kalo2 de keje..

ok...kali ni tak rse nak marah da nih tau..

aku kalo aku sentap nak nangis nih yg wat aku touching lebih nih...

kalo aku kne wat report...jumaat pgi bgi..isnin pgi da nk kne submit..pecah2 pale pon..de sesape tlg tak??

kalo aku kne g hadir mne2 taklimat..kne drive jaoh2 de sesape tlg tak??

kalo aku wat planning asst manager aku bgi mse 3 ari....

terkangkang2 aku wat sorg de sape tlg??

kalo aku wat tender yg mmg DAMN nye deadline...

de sesape teman aku OT ke??

sume renewal registration ngan customer ke ministry ke....pameran all those things...de sesape nak tlg remind aku ke??

bile aku men fesbuk smpi kecoh 1 ofis pesal??

dengki tmpt korg takde internet kn...

aku susun katalog sehari suntuk ritu....smpi itam2 tgn penuh habuk..de sesape tlg ke??

CAKAP LA...CAKAP....

penah ke slama ni wat listing KLBIF yg melambak tu...aku goyang kaki je tak tlg..

sape yg baru wat quotation about 114k sengsorang??? sape???

ingtkn mggu baru ni da ok la...

aku tak tunding jari kat org...aku cube perbaiki diri...

ok fine...aku da tak jln g dept lain da...aku duk je tmpt aku diam2..setel everything...

tapi still tak boleh gak kn...msti tak aman gak kan korg tgk aku...

kalo mmg tak suke sgt..nape tak lepaskn aku je ritu...

aku dtg cara baik...aku nak pegi pon cara baik hari tu...

aku bgi notis...

ble aku tak jadi benti...ble time tuk aku lapor diri kt tmpt baru da lepas...

korg treat aku mcm RUBBISH!!!!

siyes....aku sedih sgt....

ok takpe....i take it as a challenge in my life...

jmpe lgi...


ADIOS~~~






p/s : thanx for everything.....nti kalo aku kawen ngan ank tan sri...aku resign 24hrs..jage la...wakakakakakkaka.....jahat nih....

1 comment:

  1. ni la antara fobia tuk aku mencari keje swasta...heheheh.

    ReplyDelete